dimecres, 1 de setembre del 2010

Torna el Bloc amb tota la fúria / Vuelve el Blog con toda la furia.

Dames, Cavallers & nines, se m'ha acabat la bona vida, torn a estar connectat tots els dies, per tant, el Bloc tornarà a funcionar amb la normalitat que ens té acostumats.
Entrades, mínim, 3 pics per setmana, comentaris, i una nova secció, "losCotilleos" de la mà de Jósep, el germà del mateix míster de l'Spòrting, que ens portarà les últimes notícies i el que no es veu al poble de Valldemossa.

El triangular del cap de setmana ha resultat tot un èxit (pel Bunyola i l'Atlètic) que se'n van anar invictes del capvespre de Valldemossa.
Nosaltres encaixam un 2-4 en el primer matx davant els de 1a regional, i en el darrer partit de la vesprada (i el primer superderbi de la temporada), l'Atlètic ens va empatar en el darrer sospir, perdó, el nou pitxitxi l'Sporting Joan Roqué, que segueix trencant rècords anotant un nou gol a la seva pròpia meta. Al final del partit se'l va veure comentat i explicant la jugada als jugadors de camiseta vermella.

De tota manera, esper que tot això hagi servit per haver-nos posat a punt per al diumenge, que és el que compta, hem començat la nostra història a 2a regional i esper que ho fem deixant-nos-hi la pell i fent el que millor sabem fer, tiki taka tiki taka
!

Ah, us deix un regalet que no té res q veure amb futbol, però val tant la pena ...


Damas, Caballeros & Nenasas, se me acabó la joda,vuelvo a estar conectado todos los days, por ende, el Blog volverá a funcionar con la normalidad que nos tiene acostumbrados.
Entradas al menos 3 veces por semana, comentarios, y una nueva sección, "losCotilleos" de la mano de Josep, el hermano del mismisimo mister del Sporting, que nos traerá las ultimas noticias y lo que no se ve en el poble de Valldemossa.

El triangular del finde ha resultado todo un exito (para Bunyola y el Atleti) que se fueron invictos de la tarde de Valldemossa. Nosotros encajamos un 2-4 en el primer match frente a los de 1era regional, y en el ultimo partido de la tarde (y el primer superderby de la temporada), el Atleti Vallde nos empató en el ultimo suspiro, perdón, el nuevo pichichi del Sporting Joan Roque, sigue rompiendo records anotando un nuevo gol en su propia meta. Al final del partido se le vió comentado y explicando la jugada a los jugadores de camiseta roja.

De todas formas, espero que todo esto haya servido para habernos puesto a punto para el domingo, que es lo q cuenta, comenzamos nuestra historia en 2regional y espero que lo hagamos dejandonos la piel y haciendo lo que mejor sabemos hacer, tiki taka tiki taka!

Ah, les dejo un regalito que no tiene nada q ver con futbol, pero vale tanto la pena...






Estamos al habla.
Salute.
p