dilluns, 26 de març del 2012

Goleada en casa! 6-3 al Alcudia...

... y eso que a los 5 minutos perdiamos 0-2! Cosas del Sporting...
Entramos con una gran empanada según el capitán H&S Roquembauer y tuvimos que rempontar. La verdad que somos capaces de lo mejor y lo peor en solo 40 minutos. Si algún dia logramos ser capaces de sacar solo lo mejor al menos en un 90% del partido, será dificil ponernos un techo.

Lo dicho 0-2 desde el vestuario y tocaba despertar. Gran jugada contrataque por la izquierda que definió Sebas y 1-2. El pendejo Chapu clavó otra falta directa, esta con la confianza por las nubes y 2-2. Al ratito nomás, Jaime sonría tras una galopada por la izquierda de Sebas, el balón tras un rebote sale disparado para arriba, y al final pudo hacer su acrobacia favorita. Tijeretazo espectacular y 3-2. Eso es lo que le pasa a los rivales cuando hacen enfadar al Sporting.
Y antes que terminé la primera parte, faltaba la fresa de la tarta! El pampeano se reencuentra con el gol en el 2012, al igual que el de Chapu también de falta directa, esta vez desde la izquierda y por afuera de la barrera. Gracias por la motivación y el gran video, Mister.  4-2
El Sporting se iba al vestuario con los deberes hechos y la grada enloquecida luego de los primeros minutos desconcertantes.
En la segunda parte había que liquidar, y nos repetir viejos fantasmas. Salímos enchufados nuevamente creando un par de situaciónes. Esta vez por la derecha y la presión bien efectiva, el 9 roba un balón y se lo cede a Jaime para que marque doblete. 5-2.
Pocos minutos despues, jugadita entre lineas entre Rigo y Chapu, este ultimo se la cede a Sebas también doblegando al porterito rival para liquidar el pleito. Doblete también de Sebita y goleada 6-2.
Luego para terminar de redondear el partido, otro penalty encontra del Sporting y el delatero rival concreta su hat-trick decorando el resultado final.
Ahora 15 dias de descanso los findes, habrá amistosos entre semana, y aver si para la otra week si o si puedo concretar un partido de champions.
Saldrá el Marca con superheroes de todo tipo! jeje,

Los puntajes, quien se anima? Sebas tiene todos los numeros. Volar.
Abrazo de gol,
p

Grandes puntajes y comentarios de un Periodista ¿Anonim? Mallorqueta: Ahi van:

Puntajes:

Juanan (5): no passa pel seu millor moment i gairebé deixa l'equip amb 10 protestant en un partit que es guanyava 6-3.

Toquero (6): Corrio com sempre, amb la pilota no va estar molt encertat i no ajudo a Lewis tot el necessari per poder amb aquest tio tan ràpid.

Lewis (5): No va tenir el seu dia, se'l va veure molt lent en el tall i no va estar gens encertat, un mal dia el té qualsevol ... A la segona part millor.

Joan Roqué (5) el davanter li guanyo gairebé totes les jugades alguna relliscada va poder costar el partit a la primera part. Va començar el partit malament com tot l'equip.

Paioli (5) Per fi va tornar a jugar a casa, va començar despitado i els dos gols van arribar per la seva banda. Després es va reposar i complet un bon partit.

Rigo (8) Va recuperar i va distribuir molt bon partit, molt sòlid.

Sebas (9) 2 golassos gairebé marca un tercer i va ajudar en tot moment a paioli

Chapu (9,5) Amb el dins del camp tot és més fàcil encara li hechamos a faltar en algaida per culpa d'aquesta expulsió absurda. Assistència del primer, va ficar el segon i va donar el 5 amb una passada que pocs saben fer.

Capone (6) Va lluitar i va intentar ajudar l'equip recupero bastants pilotes

Jaume (8) Va tornar a estar encertat quan el i pablo s'ajunten treuen ocasions del no-res, metio el tercer i lluito la pilota contra 3 de l'alcudia per acabar probvocando la manca del 4 gol i ficant el sisè a gran passada de pablo.

Pau (9): Gol + assistència = adeu a la crisi, va treballar molt ahi dalt amb jaime i es va moure bé en l'atac, l'últim gol ve de pressionar i recuperar la pilota regalant-li el gol a jaime.

Des de la banqueta.

Abel (5) quan va sortir el partit ja estava guanyat i no va tenir cap opció per marcar el seu golet, suc una estona en banda, desencertat en la passada.

Toni Pastor (6) va ajudar a rigo en el medi camp i es va animar en atac. no va tenir tanta importància com la setmana passada que va ser el revulsiu.

Sergi (6) Va sortir perquè no expulsessin a Juanan i va complir.

Tano (6) va tornar a l'equip després de l'absència d'unes setmanes per culpa d'aquests horaris del treball, va donar seguretat i deixo un altre regat de qualitat.

Maxi (7) Gairebé marca dos gols va estar molt actiu i va deixar detalls.

Es va remuntar un partit contra un bon equip, podem guanyar a tots, cal tenir confiança.