dilluns, 13 de setembre del 2010

DERROTA DAVANT DEL Joventut: 1-3

Ahir dematí del Molinar encaiàrxem la nostra primera derrota a segona, va ser davant el Joventut, per tres gols a un. Justa, molt justa derrota de l'Spòrting.
Paradoxalment, començàrem guanyant el partit des de ben prest, als 5 minuts el Coix va caçar una pilota després d'un centre d'en Joan i una sèrie de refusos i va entrar al fons de la xarxa: 1-0.
Després d'això, l'equip local va anar amunt amb tot i disposà de diverses oportunitats per igualar el marcador, però fallava o es trobava amb en Juanan una i altra vegada.
I a l'ocàs de la primera part, una jugada desafortunada en què en Santa vol treure la pilota, la aquesta fa un efecte subrealista i acaba dins la porteria de Juanan: 1-1 i descans.
La segona part va ser un monòleg del Joventut, nosaltres mai trobàrem el nostre joc dins camp i xocàvem una i altra vegada amb els migcampistes de l'equip local.
Hi ha moltes coses a millorar, moltes coses per aprendre.
Però principalment no hem de perdre el cap, ni la setmana passada érem els millors quan li vam ficar 3 gols al port, ni avui som els pitjors per haver perdut aquest partit.
A seguir fent feina i a pensar en el proper compromís, que és ni més ni manco que davant del Santa Maria a casa seva, que per cert, estarà força enfadat per haver quallat una altra golejada a Valldemossa: Aquesta fou mà dels " cosins ", 5-2.
Això tot just comença senyors!
1,2,3 Spòrting!!!

Ayer por la mati del molinar encajamos nuestra primera derrota en segunda, fue frente al Juventut, por tres goles a uno. Justa, muy justa derrota del Sporting.
Paradojicamente, comenzamos ganando el partido desde tempranito, a los 5 minutos el Cojo cazó una bola tras un centro de Joan y una serie de rebotes y debutó en la red: 1-0.
Luego de eso, el equipo local se fué arriba con todo y tuvos varias oportunidades para igualar el score, pero fallaba o se encontraba con Juanan una y otra vez.
Y en el ocaso de la primera parte, una jugada desafortunada en la que Santa quiere despejar, la pelota hace un efecto subrealista y termina dentro de la porteria de Juanan: 1-1 y descanso.
La segunda parte fue un monologo del Juventut, nosotros nunca encontramos nuestro juego en el campo y chocabamos una y otra vez con los mediocentros del equipo local.
Hay muchas cosas que mejorar, muchas cosas que aprender.
Pero principalmente no perdamos la cabeza, ni la semana pasada eramos los mejores cuando le metimos 3 al puerto, ni hoy somos los peores por haber perdido este partido.
A seguir "laburando" y a pensar en el proximo compromiso, que es nada mas ni nada menos frente al Santa Maria en su casa, que por cierto, estará bastante enfadado por haber cuajado otra goleada en Vallde: Esta vez fue de mano de los "primos", 5-2.