dilluns, 6 d’octubre del 2014

Volvimos al triunfo en casa! 3-0 frente al Villafranca!

Segunda victoria consecutiva del Sporting, y segundo partido con la valla invicta! Ronie metio doble candado a los palos amarillos, no le mete un gol ni Cristo.
En la primera parte, abrió el marcador Capitan Lewis, con un testarazo locuaz por toda la escuadra, y en la segunda parte liquidó el pleito el pampeano en dos contras letales, una tras gran asistencia de Paioli, la otra no me acuerdo.. jaja.
A seguir asi xabales!
1, 2, 3 SPORTING!!!

----------------------------------------------

Lo prometido es deuda, grandes puntajes y comentarios del Consejal y porteraso Donosti! Ahi van: Disfrutar!

Un triomf que dona força i confiança al grup.
Partit que varem haver de lluitar i saber sofrir davant un equip lluitador, encara que poca pegada.
Bona feina del conjunt. Hem de millorar en la sortida i circulació de pilota.

Rooney: 8. El jove porter pareix que esta decidit a fer-se amo de la porteria, Un cop mes desprès d'un ensurt es posà les piles i demostra confiança i bones accions aturant tot el que li tiraren. Bon partit i el segon amb la porteria a cero.

Jaume Carbonell: 7'5. El jove lateral, aquesta setmana per circumstancies de joc hage de desplaçar-se a la banda esquerra. Cosa que no va mancar la seva feina defensiva però si que dificultar la seva aportació ofensiva amb problemes per definir la darrera passada. Molta lluita i recuperant be la posició. A seguir creixent.

Rubiales: 8. Com sempre segur en defensa  i fent amistats amb els seus oponents. Fou contundent i sense complicacions, Fins i tot provà de pujar per cercar la porta rival. Bon partit.

Lewis: 7'5. Va començar una mica espès, amb un parell de passades que es menja de cap, cosa poc habitual en ell, però poc desprès es va centrar i fou el de sempre, un autèntic mur per als davanters i donant una seguretat a l'equip insuperable. Aconseguí el primer gol que ens conduiria a la victòria rematat de manera impecable una passada de Cillo.
No pares  sigue sigue....

Jose, Caballito: 7. Tornà a sortir per la dreta i demostra seguretat i una aportació de físic i intensitat per la banda que fa que els contraris es fonguin. Fort en defensa, encara que ho tingué difícil amb el seu oponent, però amb la cobertura de Lewis cap problema. Malauradament no pogué acabar el partit per lesió. Esperam que tengui una rapida recuperació.
Força pura sangre.

Chiqui: 7. No va ser un partit del que pogués gaudir molt amb la pilota ja que l'equip rival gaudia d'un mig camp molt fort i perillós i va haver de fer feina bruta de destrucció i com es habitual en ell lluita i mes lluita. Un bidó d'Oxigen inesgotable.

Paioli: 7'5. Poc a poc pareix que va agafant la forma i la confiança per ser el de sempre.Un altre guerrer que tant te ambició per atacar com sang per defensar. intentà donar estabilitat al joc i circulació i poc a poc anarem guanyant terreny als contraris.

Toquero: 6'5. Be. El seu esforç i aportació a l'equip, ajuda molt a poder arribar amb tranquil·litat, a vegades es perdé un poc en els moviments per a sortida de pilota, però com sempre complidor i lluitador. A esforçar-se per millorar.

Cillo: 6'5. No va ser un partit per ell, on els rivals li estigueren molt al damunt i no el deixaren amb espais per fer el seu joc. Va tenir algunes errades en les passades, però com sempre ens deixa els seus detalls de qualitat. Com li varen dir des de la grada, "aquestes ocasions al darrer minut, no es poden fallar mai". Menos mal del resultat.

Nareck: 6. Tampoc va ser el seu millor dia, va intentar donar sortides per banda i cercar alguna que altra passada final, però els rivals eren molt intensos, cosa que li falta a ell.
Amb esforç i confiança pot ser determinat al nostre equip.

Pepe Killer: 6. Va sortir un poc des ubicat ja que fou un inici improvisat per la badada de Pablo. Va lluitar amb la defensa rival i intentà aprofitar alguna de les passades que li feren. Un poc de rodatge i confiança per millorar el seu joc.

Sortiren:
 
Pablo:8  El pampeà sortí al minut 5' de la 2º part i no va faltar amb la seva cita amb el gol. Aquest cop per partida doble, aprofitat qualsevol ocasió que li donen per tastar porteria.
Esta passant per un bon moment, llàstima que ens deixa per un mes. Esper que torni amb el mateix estat. 

Maxi: 7'5. Va substituir al lesionat caballito. Es va situar al mig del camp per donar joc a l'equip i fer feina en defensa, així ho va fer lluitant amb els rivals per dificultar la seva zona de creació i deixant algun dels seus detalls de qualitat, 

Cape: 6. Substituí a nareck i tingué mes del mateix, es trobà amb uns laterals molt intensos i no va gaudir de molta bolla. Feina, feina i feina.

Morey: 6. Va sortir els darrers minuts per donar contundència al mig del camp. Sense complicacions però amb poc temps per aportar mes coses. També falta rodatge i feina. A seguir així.