divendres, 9 de desembre del 2011

TODAY DIVENDRES: ENTRENO & Toma de palabra de Joan Roquembauer - DEMÁ DISSABTE: VISITAMOS AL PORT de POLLENÇA

Uep!
Hoy Viernes entrenaso de cara al match de mañana en casa de Port de Pollença, un viejo conocido nuestro. Los partidos entre ambos siempre resultaron atractivos y con muchos goles (2-2 en la final de tercera; 3-1 en casa nuestro primer partido en 2da; y 3-3 en su campo en nuestro ultimo enfrentamiento, eso si, nos empataron luego de ir ganando 0-3!!!)
Asique el espectáculo esta garantizado.
Arbitraje de: Pozuelo Benito, Alejandro.
Espero que cruzar toda la isla nos duela un poquito y nos desquitemos en el campo!
Amunt Sporting!!!
Ahora les dejo con un correcponsal especial:

----------------------

Després d'uns dies llegint tots els comentaris publicats en aquest blog i que no serveixi de precedent jo us escriuré la meva opinió.
El sistema, el mister, el bon rollo, el toc, les pilotades...
Algú en dona més? Nanus això sembla un mercat.

Moltes són les coses dites fins ara, però per a o b nosaltres com a jugadors no sortim enlloc.
Siguem realistes, els que juguem som nosaltres, els que marquem els gols som nosaltres, els que fallem en les nostres feines som nosaltres, els que no correm quan toca som nosaltres, fins hi tot els que donem alegries som nosaltres.

En una entrada anterior, un company ha comentat de forma molt encertada, “l'any passat ja va passar una situació semblant a aquesta”, les coses no anaven be i només es buscaven excuses. Mai els culpables. Això va durar fins el dia que, tots junts, vam ser conscients que els únics responsables érem i som nosaltres, els 23 jugadors.
Ara mateix, tenim un equip format per 23 nois, la majoria d'ells, 15 per ser exactes, nascuts a Valldemossa, 6, tenim una o altre relació amb el poble i només 2 acaben de pujar a les muntanyes per primera vegada, “benvinguts als 2”. De tots nosaltres en destaquen alguns amb molta presencia dins i fora el camp, d'altres complementant i ajudant al màxim, però tots, tots tots formem part de l'Sporting Valldemossa.
Els que em coneixeu sabeu com sóc, no callo mai, ni les coses bones ni les dolentes. I sobretot m'agrada dir les coses a la cara de tots.
Aquesta, per desgràcia, no és bona i crec que cada un de nosaltres tenim la nostra responsabilitat, sobretot en els resultats.
No estem perdent pel mister, el sistema, per cert “mes ofensiu que mai”, el grup...
No, no, si les coses no van be, és perquè no estem posant tot el que podem donar cada un de nosaltres. És més, si algun dels 23 creu que està fent tot el que pot, que sigui sincer ho digui.

Després de criticar-nos a tots, jo el primer dir que: recordem que dels 23 en cap moment hem estat tots a disposició de l'entrenador, alguns em estat lesionats molts dies, d'altres fen feina, alguns no venen casi mai i per acabar algun que altre viatge.

Amb això vull dir que es molt complicat que les coses vagin del tot be, amb pocs jugadors no es poden preparar les coses de forma correcta. Per molta feina feta, sempre s'en ha de fer més perquè es vegin els resultats. I si a sobre no posem el 100% de nosaltres, costa molt i molt.
Be, després de donar les úniques excuses que per jo són valides dir que, els responsables “jugadors” tenim un 90% de culpa, la directiva un 5% “ les coses es poden fer millor” i per acabar el mister amb un 5% “a de trobar la tecla, amb uns o altres”.

Perdoneu, però algú ho havia de dir.

1, 2, 3 SPORTING!!!!!