¡¡¡TALES BICAMPEONES!!! (Fuente Web Oficial Torneig de la Beata)

Los pendejos estos mas la rubia veterana estan q se salen. Han ganado nuevamente el scudetto del Pueblo y al parecer quieren mas. Mis mas sinceras felicitaciones.

(La postura de Richi es increible)

Resumen del Match:

Gran final la que avui hem pogut veure al Poliesportiu Municipal, a la que havien arribat els dos equips que, sense cap dubte, millor joc havien desenvolupat durant tot el torneig. El precedent havia estat el partit de lliga, guanyat pels blaus per 6-4, però en el qual Summer Team havia jugat amb només quatre futbolistes i a punt havia estat de donar la sorpresa, així que el pronòstic per a la final era incert, sobre tot a la vista de les dues filosofies futbolístiques tan diferents que representen aquests dos clubs.

El darrer partit de la temporada ha respost molt bé a les expectatives generades, ja que s'ha disputat a un ritme molt viu i amb multitud d'ocasions per als dos equips. Després d'uns inicis amb oportunitats d'encetar el marcador per a tots dos, en el minut 11 Enric, de cap, ha anotat la primera diana de la nit. En el minut 18, una badada defensiva dels blaus ha permès a l'inevitable Àlex marcar el gol del Summer Team, que s'hagués pogut posar per davant si Xisco hagués transformat un penal siulat poc abans del final de la primera part, molt ben aturar per Rafa.

La segona part no ha estat tan vibrant pel joc, però sí pel marcador. En el minut 6, Eddy, amb un xut creuat, s'ha apuntat el segon gol del Tales de Mileto. A partir d'aquí el Summer Team pareixia que estava més a prop de marcar, però en el minut 22, en una jugada molt parescuda a la del segon gol, Nadal i el seu potent tir han sentenciat el partit i el torneig per als blaus. El quart gol, obra novament d'Enric en el darrer minut, només ha confirmat el millor joc de conjunt del Tales de Mileto davant les individualitats, genials en qualque cas però casi sempre improductives, del Summer Team.

La nota de decepció per al Tales de Mileto ha estat el fet de què Joan Amengual s'ha quedat sense anotar avui, cosa que li hauria suposat convertir-se en el màxim golejador de la història. S'haurà de conformar amb ser el pichichi d'enguany, amb 23 dianes. Més content devia estar Rafa, que ha repetit com a trofeu zamora després de 2005, ja que només li han ficat 6 gols en 4 partits (coeficient d'1,5). D'aquesta manera, el Tales de Mileto s'ho-n'ho du pràcticament tot: torneig, pichichi i zamora, circumstància que no es repetia des de la victòria del Santos Inocentes l'any 2001.