dilluns, 22 de març del 2010

San Cayetano 2: Sporting 2: Se sumó un punto y res més...

Estaba todo dado para que al final terminaramos con los 3 puntos pero la suerte no estuvo de nuestro lado. Quedémonos con nuestra actitud de siempre intentar jugar y levantar un 0-2 en media hora contra el equipo local. Goles de Guillem y Pablo.
Una fecha que no nos terminó de favorecer en casi nada (nada), ya que ganó tanto el Santa Maria (1-0 frente a los de Esporles) y el Sineu (3-1 frente al Puigponent)
Ahora quedaron a 5 y 8 puntos respectivamente.
Todo sigue dependiendo de nosotros y de que varios volvamos al nivel que supimos mostrar en la primera vuelta y tener un poquito mas de suerte con las lesiones que nos vienen acosando hace tiempo. AUPA SPORTING!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

cinco puntos uyy.......

Pol9 ha dit...

si a 5... dont worry anonimo...
ya volveremos a tope... no se puede ganar todo fiera.
saludos

Donosti ha dit...

Aixó mateix,s'ha d'entrenar a tope per tambe jugar a tope.Per mi es cert el que es diu que es juga tal com s'entrena.El que hem de tenir clar es que no es pot fallar pus i que hem de recuperar la seguretat en nosaltres mateixos i tornar a la solvencia defensiva que duiem,repetesc no es pot fallar mes no hem de donar ni un ale d'aire als contraris,imposar el nostre ritme i dexanse de tonteries.Matxacar,matxacar i matxacar
1,2,3 Sporting!!!!

Dídac ha dit...

Hola companys;
Ahir el resultat esdevengut a Santa Maria no ens fou favorable. En fórem testimonis en primera persona certs companys i, evidentment, jo.
Però bé,com diu en Pablo, tot depèn de nosaltres. Seguim primers i, per tant, la pressió l'han de tenir els nostres perseguidors. Record que aquesta jornada propera el Santa Maria visita el camp del Murer i el Sineu juga a Ses Salines. Així que, tota la pressió ha de ser per a ells, que tenen partits difícils i són els que ens encalcen.
Això no obstant, amb això no vull dir que el nostre partit serà fàcil, ni molt manco. Recordem, si més no, el partit contra el mateix Son Gotleu a Ciutat...
El Murer i el Ses Salines ens poden permetre augmentar la distància, però, sempre i quan, nosaltres complim. Hem de tenir en compte els altres partits però sense avantposar-los al nostre.
I, per descomptat, per a guanyar dissabte, hem d'entrenar amb ganes, esforç i il·lusió.
Una vegada més, tranquil·litat. Depenem de nosaltres.

Visca l'Spòrting i visca Valldemossa!

Anònim ha dit...

Ben d'acort estic amb tu Dìdac.Pero crec que ens hem de centrar nomes amb nosaltres i amb els nostres resultats que al cap i a la fi seran els que decidiran la lliga.No mirem arrere,nomes envant i envant nomes hi som nosaltres.Així que a preocuparnos amb la nostra feina i el nostre rendiment.
Amunt Sporting!!!

Mariscal16 ha dit...

bueno chicos!!! es un mini tropiezo pero no passa nada. Como le dije a Chapu, el trabajo bien echo de la primera vuelta os permite cometer algunos fallos en la segunda, pero siempre sin descuidarse, que 5 puntos no son tan dificiles de recuperar. Asi que, a seguir trabajando y a jugar como sabeis, q si es asi, no hem de passar pena!!!
un abrazo a todos y...
FORÇA SPORTING!!!!!

Anònim ha dit...

quines ganes de toparnoooS!
uuF
ja queda meyns..

Anònim ha dit...

ganes de toparnoooS!???
ya te digo.

Pol9 ha dit...

seee que ganas de toparnos querido.. sea de donde seas... santa maria, sineu, es raiguer o el barça.

Es cierto hemos bajado un poco el ritmo pero mantenerlo con todas las bajas q tuvimos era imposible, ahora de a poco ya vamos estando todos y este parate de semana santa vendrá genial para estar a punto para la recta final de la liga.

Anònim ha dit...

No oblideu que la 1ª volta en aquestes jornades estavem per darrera a 2 punts,si ho feim la meitatde be que la 1ª volta no dubteu que estarem alla a dalt