dilluns, 3 de juny del 2013

MANITAS en el Derby Valldemossi. El Sporting termina la liga goleando y dando catedra.

Confirmat: El millor equip de les muntanyes segueix sent l'Sporting Valldemossa. I Rotundament confirmat. Altres "Manitas" para el recuerdo. Actuació estel·lar del killer Sebita (hatrick), un altre de Xisco i Recontra golarro-delicadesa del PH en su despedida. 

Salen Marcas y puntajes a lo largo del dia. Los valldemossins genuins, happys, very happys. GRANDE SPORTING!!!


4 comentaris:

toni 27 ha dit...

Tremendas portadas PH!! te sales en el campo y fuera de el jejeje Gran temporada en la que hemos demostrado no ser solo un equipo, sino también un grupo de amigos que se lo quieren pasar bien jugando al fútbol y eso se ha notado mucho. Un placer equipo!
¡¡¡1, 2, 3, 4, 5 SPORTING!!!

Albert ha dit...

Grande PH!!!! muy buenas portadas, por otro lado solo añadirme a lo q ha dicho el gran Chuck, un placer y un gustazo haber podido formar parte de este grupo, un orgullo!!!!
Enhorabona a tots per la gran feina feta aquesta temporada, començant per mister, directiva i acabant per aquests jugadorassos.
Força sporting!!!!

Anònim ha dit...

I sense oblidar la gran afició!! sense ells no seriem res
Moltes gràcies!!

Anònim ha dit...

Com pensa la majoria, es un orgull hanar a veure la gent que coneixes de tota sa vida i que et facin disfrutar de veure futbol. Gols, paradons, jugades, saber estar al camp i sobretot la sensació de companyerisme i amistat que reflexau.
No afluixeu i a seguir així per molts d'anys.
S'ha acabt la temporada, air un moments emotius, el reconeixement mes que merescut a dos grans de l'sporting, que encara que no siguin Valldemossins, formen part de la familia i ho han demostrat mes que be amb fets.
Esper que encara que no sigui com a actius, segesquin deixantse veure per canostra.
Saludos per tots i com he dit res mes que segiu sent l'Sporting Valldemossa, amb aquest proposit es un orgull cridar i recolsar aquest equip.
1,2,3 Sporting!!!