dimecres, 28 de maig del 2008

EL ANONIMO SE PRESENTA!

Anonimos presentense:

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pablete!!!!

Vamos a jugar a los detectives... ^^

Te cuento, TU como admisitrador de este fantástico blog deberías poder ver que IP tiene acada usuario que deja un mensaje (si no sabes como hacer, yo te lo enseño...)

Si aparece algún comentario fuera de lugar... hazme llegar la ip y sabremos a quién pertence...

Vamos a dejar de ser 'anónimos' y empezaremos a reír nosotros! :P


Jaume

Pol9 ha dit...

dejame q lo averigue e investigue!

gracis por el date!

Anònim ha dit...

Hola a tots, som en Tolo.
Com bè podeu veure, no vaig de anonims i me present directament, encara que tambè crec que se han de respectar es que no vulguin ser identificats i heu faguin com " Anonim ". Totes ses opinions son respetables sempre que estiguin fetas en educaciò i respete.
Es sa primera vegada que escric ( i supos que en faré mes de una falta).

Primer de tot, per ses mevas circunstancias, fets i sentiments personals que obviament tenc per el Valldemossa At, vui ser lo més respetuos posible en ses mevas paraules,i per supos no vui ofendre a ningú, si en tot cas fos aixi, els hi deman disculpes anticipadament.

Primer de tot, vui donar s'enhorabona i ses gracies a nen Pablo, el cual no conec personalment, ( le vist jugar i els entrenos peró personalment no, supos que si va bé ja mos veurem per es camp,) per aquest Blog , ja que ha estat i es una excelent formula perque tots poguem dir sa nostra. Gracies.

En segon lloc, dir que segons sa meva opinió, sa donat un exemple per part del Sporting i del Valldemossa At, de com dos equips de un mateix Poble, poden conviure día a día sense que se acabi el mon. Realment es començaments no varen ser de tot lo millors, pero sa cosa sa reconduit i no hi ha hagut cap problema greu, per mi sa convivencia ha estat i es exemplar.

Per acabar i no ferme llarg, vui donar ses gracies particularment i per sa part que me toca com entrenador de s'equip de Infantil Fútbol 7, per ses paraules de anim i coratge que hem tengut de tots els jugadors del Sporting, quant els divendres jugavem i ells entrenaven. Esper que sa propera temporada sigui igual, segur que sí.

No vui acabar sa "parrafada" sense despedirme particularment de es Secretari en JOAN, anim i força, ja que pensa que quant acaba sa Temporada per es jugadors, tú i sa teva directiva no tendreu vacacions, heu de començar a planificar i pensar en sa propera Temporada, i aixo no es fácil, heu sè per propia experiencia, tira endavant i no faguis cas de lo que te diguin, en sentirás de bones i dolentes, i més ará que surt es tema de jugadors de fora es Poble SI o No per sa Temporada 08-09.

Gracies.
Tomeu Torres.

Pol9 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pol9 ha dit...

Bienvenido Tolo al blog.

Espero que sigas siendo participe claro.

Cuanta mas gente y mas opiniones, mas feliz me hace la verdad.

Igualmente debo decirte una cosa!
y no es por hacerme el detective,
pero por tu forma de expresarte
me parece similar ya ha alguno de los comentarios que hemos tenido hasta ahora.

Pero bueno, debe ser
producto de mi imaginación y/o casualidad!

Espero que sigas opinando!
Ya nos presentaremos en el campo!
Salu2.
Pablo.