dilluns, 21 de desembre del 2009

CRONICA DE LA VICTORIA DEL SPORTING MADE IN FUTBOLBALEAR (tan medio ciegos) SINEU 1 - SPORTING 2

Alineacions:

Sineu: Gacies, Ripoll(Torrens), Ferrer(Mates), Amoros, Matamales, Barcelo, Tugores, LLonguet, Santos, Siquier(Perelló), GelabertTexto de http://www.futbolbalear.es

Sporting Valldemossa: Bauça, Torres, Roque, Fernandez, Jimenez I(Santandreu)(Bennasser), Jimenez II, Calafell, Perez I, Caamaño (Mas), Perez II, Capo

Arbitre: Sr Anibal Rodriguez Bustamante. Discreta actuació, molt estatic al mig del camp.Texto de http://www.futbolbalear.es

Targetes: Matamales i Santos ,David per part local i Calafell per part visitantTexto de http://www.futbolbalear.es

Cronica:

Partit disputat en tre el lider de la categoria i el segon clasificat, molt de fred i molta de gent al Municipal de Son Matgi de Sineu.

Resultat que se pot considerar d’injust si se mira la posesio de la pilota i les ocasions creades per part dels dos equips.

El partit ha començat amb domini local, que era el que tenia la pilota ,pero la primera ocasio ha arribat al minut 28 despres d’una pasada llarga a Gelabert que no ha sabut materialitzar en gol.

Al minut 39 segona oportunitat clara local despres d’una errada del porter visitant que Santos no sap aprofitar.

El primer xut visitant ha arribat al minut 42 pero sense gaire perill.

Ja a la segona part, al primer minut Caamaño dispara al pal i set minuts despres torna a tenir una altre bona ocasió.

La jugada clau arriba al minut 60, amb un discutible penal, que materialitza Capo a la dreta de Gacies que casi pot arribar a rebutjar.

Despres d’una falta penjada per part del Sineu se produieix un bon contraatac que acaba amb el segon gol valldemosí obra de Caamaño.

Els sinavers no s’han rendit, i s’han volcat a l’area visitant disfrutant de nombroses ocasions, i a una d’elles ha arribat el seu gol despres d’un fort xut d’Amorós que ha tocat Roque, despistant al porter.Transcorria el minut 85 i encara ha pogut empatar el Sineu, amb una clara ocasió de cap i amb un xut que ha sortit per poc, pero no ha pogut ser i els punts s’han anat de la banda del lider de la categoria.

Destacar el perill a pilota aturada dels sinavers i el perill que ocasiona el jugador valldemosí Caamaño.

CORAMET para Fútbol Balear

5 comentaris:

Pol9 ha dit...

"el perill que ocasiona el jugador valldemosí Caamaño."

TOMA YA! jajaja!

Vale recordar que antes de comenzar el match me acerqué al cronista y le dije que le invitaba a comer "un churrasco" argentino cuando quisiera jejeje!

Roberto Carlos, re-visualizame el (2) a (1) que me reclamabas, era todo un engaño para que se confiaran! y precisamente fue al revés el mismo resultado!

Vamos carajo!

pd: Por cierto, English MAriscal directamente enviado especial desde London, espero que tu cronica sea bastante mejor que la del futbol balear!

Salute!
Abrazo de Golazooo!
p

Anònim ha dit...

Pablo, porque no pusiste la crònica del dia del Son Macià? Porque no decian nada de ti?(ayayay...)se te ve el plumero.

ROBERTO CARLOS 22 ha dit...

..el resultado 2 a 1 lo vieron el la Federación, les engañasmos bien! y le dimos la vuelta ,1 a 2,con el poder que tiene este equipo, que digo equipo...más que equipo, un grupo de amigos unidos por el futbol y el gusto de ganar. visualizando el ganar,claro! jeje.

Anònim ha dit...

Quién es este anónimo petardo que le dice al creador del blog lo que tiene que poner o no? Te dice tu madre cómo hacerte las pajas? Pues no te metas, cada uno a lo suyo... he dit..... mallorca's soul

Pol9 ha dit...

- claro, precisamente por eso! Que poco me conoces!

- roberto carlos que partidazo hiciste por favor, y me diste esa asistencia milimetrica! solo el larguero no visualizo el gol...

- anonimo defensor del bloguer, hay cosas que ya no hacen ni falta, quien dijo que los "fantasmas" no existen?
Aca en el blog hay uno y siempre se presenta... y al que le pido por favor que no deje de aparecer nunca, me trae suerte!
anonimo idolo!