divendres, 4 de maig del 2012

FINDE PARA EL RECUERDO: TODAY DIVENDRES: ENTRENO - DEMA DISSABTE: DERBY DE LA TRAMUNTANA VERSION 4.0: VALLDEMOSA ATLETICO-SPORTING VALLDEMOSSA. LUEGO POR LA NIT: GUALTDERERS I FERIA.

Parece que la "gent" de la Tramuntana se motiva cuando se acerca un derby. Sólo ayer Dijous, 147 visitas al Blog durante todo el día. Y alguno de ellos parafraseando líneas bastante graciosas.
Y otros enfadados porque uno que se hace pasar por ¡¡¡Julio Maldini!!! de la Sexta, tira comentarios ironicos y, principalmente, comicos y para nada dañinos. Pero bueno. Hay tanta gente como colores. No quiero problemas. 

No sé por donde escuché que este derby venia descafeinat. Que poco acertado. Los derbys son derbys siempre, y están para ganarlos. No hay otra.


Realidades muy diferentes se enfrentarán mañana en el Municipal de Vallde.
Por un lado, El Atletico, que lucha por alejarse del fantasma del descenso (marcha ante-penultimo en la clasificación general y su último partido lo perdió 0-4, duro) Y por el otro, El Sporting, que viene de cuajar 4 victorias consecutivas y al fin ha encontrado el equilibrio que tanto echó en falta durante el principio de la liga. Quiere ganar todo lo que queda hasta el final de la misma y quedar lo más arriba posible.

Hasta el día de la fecha se han enfrentado en 3 ocasiones: Dos victorias amarillas (ida y vuelta de la liga pasada) y una roja (primera vuelta de esta misma liga) Este partido determinará el dominio de uno, o el emparejamiento del otro.

Todo dicho caballeros, que se eche la bola a rodar y que seá un gran espectaculo para la gente que nos venga a ver.

NOTA IMPORANTE: La Carretera de Valldemossa cierra a las 16.00 PH... perdón, PM.
El partido comienza a las 18 horas.
Los que quieran llegar sobre la hora al match, podrán hacerlo via Esporles y la carretera vieja que va por detrás, o bien por Soller.
Y sino venirse a pasar el día y comer algo desde temprano con la familia al pueblo más bonito del mundo, y esto no lo dice el PH, lo dijo Chopin.

Nos veims,
1, 2, 3 SPORTING!!!

8 comentaris:

PH metiendo pressin al Paparazzi Joan ha dit...

"Dissabte partit gloriós si n'hi ha, derbi de la tramuntana entre l'Sporting i el Atletico. Espero que no tinguis molta feina i puguis assistir per treure una bona quantitat de plaques esportives per al blog. T'ho demano en mallorquí per motivar-te i perquè la cita l'obliga. Moltes gràcies. p"

Dídac ha dit...

No tenc cap dubte...
GROC I BLAU SÓN ELS COLORS!!!!!

Força Spòrting!!

Ja ho veureu, el genuí s'imposarà a l'històric.

bwin ha dit...

0-5 (SEBAS CHAPU 2 PAMPEANO 2)

3-1 EL GENUÍ

toquero lehendakari ha dit...

Pájaro gracias por el tiempo que le dedicas a este blog y que hace que nos divirtamos y motivemos casi cada dia!! seria una putada que lo dejaras, a mi me joderia! pero es una pena que se escribe mas cuando el equipo va mal que cuando va mejor...
Mañana si te apetece sube pronto y comes en mi casa en el entreno ya hablamos!!!

Anònim ha dit...

Aixó ,com va dir un company quan va arribar al nostre club,"ES MES QUE UN CLUB;ES UNA GRAN FAMILIA"
FORÇA SPORTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valldemossi de cor i anima ha dit...

pERDONA DIDAC,GENUÍ DE QUE?
D'escridassar a nins?,de dubtar dels seus jugadors?de historia?
Si l'Sporting amb 5 anys d'historia ha fet mes que ells amb 27 o 28.
Ells es reforcen amb el futbol base,que et creus,que l'Sporting no el podria dur tant be o millor?
Estimant als seus i sense dubtar dells,lluitant pel que es pugui aconseguir amb els seus sense tenir que anar a cercar estrelletes de fora.Que es que ells estimen mes els seus colors que els nostres?Jua,jua i jua.
L'Sporting mai,mai dubtara del seus jugadors i sescusarà damunt ells.Sempre lluitarà per la seva raó de ser Valldemossa,la seva gent i els que ens envolten i que no ho dubti ningú.
Així que Força Sporting i sobretot Valldemossa.

toni 27 ha dit...

No podemos dejar de sumar de 3 en 3. Ahora que estamos enchufados tenemos que aprovecharlo e intentar ganar el máximo de partidos que quedan. El ascenso no está tan lejos.
Esta tarde DERBI!! a dejarnos los cojones en el campo y llevarnos los tres puntos!
1,2,3 SPORTING!!!

Dídac ha dit...

Valldemossí de cor i ànima;
en cap moment he dit el contrari i compartesc íntegrament les teves paraules. "El genuí s'imposarà a l'històric" vol dir que, com va passar, l'Spòrting guanyaria l'Atlètic. Genuí feia referència a nosaltres, l'Spòrting.

genuí -ïna

1 adj. [LC] Que té realment l’origen o el caràcter que afecta tenir, que és ver.

L'Spòrting té l'origen en la gent del poble i, per tant, el seu caràcter és el que afecta tenir perquè representa el poble amb els seus joves jugadors locals.

Res, company, un mal entès.

Salut, visca l'Spòrting i Visca Valldemossa!