dilluns, 26 de maig del 2008

El "cuaderno" nos lo comimos nosotros ayer...

4 - 1.
Resultado muy mentiroso.
si hubieramos marcado alguno de los goles q nos (y me) comimos en el primer tiempo otra hubiera sido la historia, pero bueno esto es asi, el futbol es asi.

Que termine ya de una puta vez esta liga, a descansar en las vaca y a juntar pilas y ganas para el año que viene que muy diferente tendrá q ser la historia del Sporting.

Salud & Força!
p)

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada uno da lo que recibe
y luego recibe lo que da,
nada es más simple,
no hay otra norma:
nada se pierde,
todo se transforma.

Anònim ha dit...

gue y este poeta quien es?

Anònim ha dit...

Referente al comentario en la página principal de que "muy diferente tendrà que ser la historia del Sporting " el año que viene, propongo una encuesta :
¿ Debe tener el Sporting el año que viene jugadores que no sean del pueblo ? ( No incluyo a Pablo porque ya es de la casa )

Anònim ha dit...

no crec ni durem jugadors foresters no peguerem tan abaix com es valldemossa externs athletic

Anònim ha dit...

¡ Va bé ! ¡ Bon començament !
Respetant totes ses opinions, tenc que demanar al darrer anonim, a veure que enten ell per " foraster "?
I perque creu ell, que un equip que sa veu obligat a dur jugadors que no siguin de es Poble cau baix ?

També dir-li que ningú, menos ell, havia nombrat en cap moment al Valldemossa At.

Per acabar,voldría que fès cas al refran tan anomanat que diu " no digas nunca de esta agua no beberé ".

De totes formas vui respondra a sa enquesta :

Si es bò per el Sporting que venguin jugadors que no siguin de es Poble, si son honrats i cumplidors, per mí que venguin es que considerin que fan falta sa Directiva i Entrenadors.

Anònim ha dit...

Aprofitant, també contestarè a sa enquesta de " ¿ que carajo le falla al Sportin "?

Pués al Sporting li falla o li sobra sa persona de s'anonim de es forasters.

Com es posible que encara hi hagui gent que clasifiqui i jutji a ses personas per si neix aquí o unaltre banda ?

N0 per fitxar a jugadors que no son nascuts a Valldemossa, ha de dir que el Valldemossa At ha caigut
abaix.

Li faig sabre a aquest "anormal", que s'altre equip ha guanyat 4 partits més, empatat 5 mès, perdut 5 menos, ha fet 16 gols més i li han fet 19 gols menos, tenen 41 punts, 14 més que ells, que en tene 27, de moment van 8º i ells 10º.
No es molt menos una critica al Sporting, sino simplementi com que ses matematiques no enganan, es " fenómeno ", que sumi, resti , multipliqui i dividesqui, que es numeros son es qui son.

Un altre cosa es que no li caigui bé el valldemossa At i els seus jugadors.

Segur que sa Directiva, jugadors i entrenadors, del Sporting i el Valldemossa At, varen começar sa Temporada en totes ses ganes del mom per fer ses coses bé. Baste veure sa Copa President del Sporting i sa lliga del Valldemossa, i se mereixen tots es respetes, siguin nascuts o no a Valldemossa.

Un consell :

Jo me feria mirar aixo de es cap, perque segur que quant te varen operar no vares quedar bé, i aposta encara xerres de forasters i del Valldemossa At.

Anònim ha dit...

Un pic vaig "discutir" amb un anònim perque va ficar el Valldemossa Atletic quan no venia a cuento (tema d'un fitxatge del San Pedro) i ara pens lo mateix. No se perque s'havia de fer aquest comentari "racista". Si realment fossis algú proper a s'equip t'anadonaries que alomillor d'aqui poc (l'any que ve) tendrem altra gent que no serà des poble. Son porpostes que s'estan mirant. Ha quedat clar hem fet una temporada bona (per esser sa primera), però crec que a alguns valldemossins els hi ha faltat compromís i no han complit com s'esperava d'ells.
Convit a tothom que vulgui xerrare del Valldemossa Atletic VS Sporting Valldemossa vagi a www.infobalear.com a nes foros i cerqui un tema que ja esta creat amb es nom de Sporting Valldemossa i posi alla lo que vulgui.

Tomeu 24!

Anònim ha dit...

no m tenc d opera ni m operat tu tens un problema i gros xq te puc ben asegura q sporting se fa fer per disfuta entre amics i si guanyam be i si no tambe vergonya m fa tenir un ekip al poble q no i jugui ningu daki q fort si tagrada aixo enserio feto mira .

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Pol9 ha dit...

Esto esta "salaito"!

ME duele un poco la cabeza tratar de entenderlo tot, pero va be va be!

joan ha dit...

COM A SECRETARI DE L'SPORTING VALLDEMOSSA VULL FER SEBRE A TOTHOM QUE LA DIRECTIVA DEL NOSTRE EQUIP NO SE FA RESPONABLE DE CAP COMENTARI QUE "GENT" PUGUI DEIXAR A AQUESTA PAGINA. I PER ALTRE BANDA, CONVID A TOTS AQUELLS QUE ESCRIVEN INSULTANT O AMENASANT A ALTRES, DEIXIN DESCRIURE AQUI, AIXI COM DEMANAR A TOTS AQUELLS QUE ESCRIVEN AMB "ANONIM", POSSIN UNA PETITA FIRMA I TOTS MOS ENTENDRIEM MILLOR. SALUT!

Anònim ha dit...

Trob tan denigrant aquesta discusió que me fa plorera que encara hi hagi gent aixi.Com diu es meu companyero Tomeu,per xerrar o criticar equips que no competeixen directament amb noltros que ho facin al foro,aqui es per comentar coses del nostre equip,l'esporting.
A i sa meva opinió sobre la gent de fora es que tothom es mereix un respecte i no per haver nascut o no ser de Valldemossa no tenen lloc al nostre equip ok.
Donosti